Om oss

Salongen ble etablert på 1970-tallet, som Frisørsalongen på R.I.T (Regionsykehuset i Trondheim), og eies av Sølvi Nordgård som har vært her siden 1975.

Vi startet opp i kjelleren før vi flyttet opp til 11. etasje i den gamle høyblokken. Da den nye sykehuset sto klart i 2010, flyttet vi inn i fine lokaler i 1. etasje av Gastro-bygget og navnet ble endret til Øya Frisør.

Øya Frisør er en parykkspesialist og en frisør for alle. Vi satser på foryngelse blant de ansatte og har positive og dyktige frisører.

Hilde Nordgård, daglig leder
Hilde har 18 års fartstid i frisøryrket og har i tillegg jobbet som lærer for frisørlærlinger som skulle opp til fagprøven. Hun fremhever allsidigheten i faget og de muligheter det gir henne til å hjelpe kunder til vellykka resultater. Hun er sosial og glad i kundekommunikasjon

Sølvi Nordgård
Nestoren vår. Hun er både eier og ansatt som frisør. Sølvi har jobbet ved salongen siden 1975 og har siden 1985 vært med på eiersiden. Kanskje en av de med aller mest erfaring på parykker her til lands. Hennes kundeportefølje er betydelig.

Solveig Skamfer
Har jobbet hos oss i 35 år. Før dette drev hun egen virksomhet. Solveigs erfaring gjør henne til en dyktig frisør – også når det gjelder parykker og tilpasning av disse.

Linn Bertheussen
Vårt nyeste tilskudd med en aldeles nydelig nord-norsk humor. Hun har som Hilde også 18 års erfaring i faget og bl.a. drevet egen salong tidligere. Linn har alopecia (flekkvis håravfall) og dermed mye egenerfaring når det kommer til parykker. Hun virkelig brenner for å hjelpe likesinnede.